Kako se je začelo?

Naši začetki

Živjo,

moje ime je Jaka Vindišar.

Že od malih nog sem rad ustvarjal z rokami, zato mi je kar hitro postalo jasno, kaj bom v življenju počel. S prijatelji smo se velikokrat za zabavo strigli doma ali pa kar v kleti. Ko pa je prišel čas za vpis v srednjo šolo, pa sem imel v mislih samo eno – srednjo frizersko šolo v Ljubljani. In moja frizerska pot se je začela zares...

Priznam.

Prvo leto mi ni bilo najbolj zanimivo. Na šoli je bil poudarek bolj na ženskem striženju, ki me ni najbolj zanimalo. Učenja sem se lotil kar sam. Doma sem strigel sorodnike in prijatelje ter cele dneve gledal posnetke na youtubu od različnih brivnic in se učil, poskušal, učil, poskušal,... Kmalu sem odkril brivnico Schorem. Njihov klasičen način striženja in starinski stil sta mi takoj padla v oči.

To je to, kar želim početi!

Prakso sem opravljal v frizerskem ateljeju Silva v Kranju, kjer sem se naučil veliko novih stvari. Takoj, ko je bilo možno, pa sem se zaposlil v odlični brivnici Rogelj. Po dobrih dveh letih ustvarjanja v brivnici, učenju novih tehnik in udeležbi na tujih in domačih  seminarjih, pa je prišel moj čas. Čas, da stopim na samostojno pot.

Padla je odločitev...

Odprl bom svojo brivnico! ...in tako se je rodila ideja o brivnici Kranjski Jack.